Для всіх, які цікавиться випічкою, однак не може зрозуміти невпорядкованість серед приготув&

Started by Tiffanybuh, Mar 01, 2026, 02:06 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tiffanybuh

Хочу поділитися кулінарною драмою, яка пригодилася у мене минулого робочого тижня, і це було.... Дочка замовила, щоб як мама зробила один святкове до великої події. Я, звичайно, взялася гортати варіант на просторах кулінарних блогах і... о боже!. Провела цілих одну з половиною години, і це ще щастя!, блукаючи із ресурсу у бік черговий кулінарний портал! Деякі ідеї були нереально заплутані, декілька - з недоступними продуктами, ще кілька - із тоннами банерів. Але як грім серед ясного неба я згадала про сей чудовий портал й всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилин вишукала - прекрасний рішення! Варіант був настільки настільки покроковим, що навіть моя 12-річна юна кулінарка здолала мені допомогти. В результаті наш тандем зробили чарівний десерт, і він перетворився на справжнім відкриттям свята. Тепер кожна мої найкращі подруги питають: "Яким чином ви відкрила такий собі просто бомбезний рецепт?"
Сайт рецептів kiskin.shop